Toshiba 65HM167 No Picture, sound OK, menu OK

Moderator: Angel

Post Reply
mkdeneve
Contributor
Contributor
Posts: 3
Joined: Sat Oct 17, 2009 4:41 pm

Toshiba 65HM167 No Picture, sound OK, menu OK

Post by mkdeneve » Sat Oct 17, 2009 4:46 pm

I lost picture on my TV. All Inputs have no picture, but sound is OK. On screen menu works fine, and no inputs are blocked. Any help would be greatly appreciated.

mkdeneve
Contributor
Contributor
Posts: 3
Joined: Sat Oct 17, 2009 4:41 pm

Re: Toshiba 65HM167 No Picture, sound OK, menu OK

Post by mkdeneve » Sun Oct 18, 2009 6:55 am

Nobody has yet to have an opportunity to respond to my post, so I thought that I would post an update to possibly help others.

After doing all of my troubleshooting, I decided to pull the plug on my set to do a big reboot. I let things set for about 4 hours, plugged it in, and everything is fine now. I am not sure if something was stuck in the firmware, or if there will be a lingering problem, but this is something that others can try. Any comments would be appreciated.

-Mark

colleen0728
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Fri Aug 13, 2010 12:15 pm

Re: Toshiba 65HM167 No Picture, sound OK, menu OK

Post by colleen0728 » Fri Aug 13, 2010 12:18 pm

Thanks for posting your fix. We had the same problem last night and I unplugged the TV for the night. This morning it worked again! Is your TV still working ok?

mkdeneve
Contributor
Contributor
Posts: 3
Joined: Sat Oct 17, 2009 4:41 pm

Re: Toshiba 65HM167 No Picture, sound OK, menu OK

Post by mkdeneve » Fri Aug 13, 2010 7:38 pm

My TV has been working fine except for one more incident (repeat of problem) a month ago. I'll keep my fingers crossed that it does not get worse, and I don't mind unplugging it twice a year to keep it going. Glad that this worked for you.

Post Reply

Return to “Toshiba DLP Discussion”